Blog

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον II» Οδηγίες

«Εξοικονομώ κατ’ Οίκον II» Οδηγίες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την διεκπεραίωση κι υλοποίηση του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» για τους εν δυνάμει δικαιούχους, με απόλυτη επιτυχία, συνέπεια κι επαγγελματισμό. Μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών αναλαμβάνει την επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη, τη συλλογή των απαιτούμενων εγγράφων,τη σύνταξη όλων των απαιτούμενων μελετών και συστάσεων αναβάθμισης. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την υλοποίηση των..
HUAWEI

HUAWEI

Η εταιρεία μας ανέλαβε την επέκταση, εσωτερική διαρύθμιση & ανακατασκευή των γραφείων της HUAWEI στο Μαρούσι. HUAWEI Η παγκόσμια εταιρεία που ανέθεσε στην ENMAC, για δεύτερη φορά, τις απαιτούμενες εργασίες στους χώρους των γραφείων της για τη βελτίωση της λειτουργικότητάς τους και την αισθητική αναμόρφωση.   Κατόπιν διαγωνισμού με συγκεκριμένες προδιαγραφές κρίθηκε η τεχνικοοικονομική μας..
Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη

Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη

Στα πλαίσια της συνεχούς αναβαθμισμένης πορείας μας στην αγορά των κατασκευών και της εμπιστοσύνης προς την εταιρείαμας αναλάβαμε την αναδιαμόρφωση και βελτίωση της λειτουργικότητας του χώρου σε Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη. Πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη Πρόκειται για πρακτορείο 160μ2 με υπερκείμενο όροφ βασικών λειτουργιών 60μ2 κι υπόγειο χώρο, που προορίζεται για την λειτουργία..
Contrato All Day Bar

Contrato All Day Bar

Η συμπαγής και δημιουργική ομάδα των lob architects με επικεφαλής την Κουτσούμπα Κατερίνα Αρχιτέκτων συνεργάστηκε για την κατασκευή ενός νέου καταστήματος καφέ κι εστίασης το Contrato All Day Bar στη Νίκαια. Contrato All Day Bar Στην πιο πλυσύχναστη πλατεία της Νίκαιας, την πιάτσα της περιοχής φτιάξαμε το πιο όμορφο και λειτουργικό κατάστημα. Η ποιοτική διαφορά..
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ

Η εταιρεία μας έχει εδραιωθεί ως μόνιμος συνεργάτης στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ κατόπιν δυο σημαντικών έργων επέκτασης, που υλοποίησε.   ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ   Η ανάγκη γα εσωτερικές διαμορφώσεις στους τελευταίους ορόφους, ώστε να επεκταθεί η δυναμικότητα της κλινικής κι η λειτουργική αναβάθμιση των υφιστάμενων χώρων αποτελεί την ατέρμονη προσπάθεια που απαιτείται στο χώρο της υγείας..
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Κατόπιν μειοδοτικού διαγωνισμού από επιλεγμένη ομαδα τεχνικών εταιρειών αναλάβαμε τη διαχείριση της κατασκευής και την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ.   Ένα πολύ δύσκολο κι απαιτητικό έργο με πολύ περιορισμένο χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένο προϋπολογισμό και με τη μέγιστη δυσκολία της επίτευξης της αίσθησης της εταιρικής ταυτότητας. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ ΛΟΥΜΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ Ο πελάτης/συνεργάτης μας πλέον μας ανέθεσε και..
ΕΛΤΑ COURIER

ΕΛΤΑ COURIER

Η εταιρεία μας ανέλαβε την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ COURIER στην περιοχή Χατζηκυριάκειο στον Πειραιά.   Η ιδιαίτερη εταιρική ταυτότητα κι οι αρχιτεκτονικές απαιτήσεις του εν λόγω καταστήματος, σε συνδυασμό με την αρμονική διαχείριση και κατασκευή του έργου από εξειδικευμένα στελέχη και συνεργεία της εταιρείας μας οδήγησαν στην ολοκλήρωσης της κατασκευής. Ο..
ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Στα πλαίσια της προσέγγισης των ιδιωτών πελατών αναλάβαμε την ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ στο πολεοδομικό διαμέρισμα του Δήμου Βόλου.   Η κάθε πλάκα καλύπτει επιφάνεια 187μ2 ενώ η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ γίνεται σε κάλυψη 60% του οικοπέδου.   Ο Περιβάλλον Χώρος δένει αρμονικά με την πυκνοδομημένη γειτονιά και δημιουργεί ακάλυπτο χώρο, που δίνει ιδιαίτερη άνεση και συνοχή στο χώρο. Η..
Συντήρηση Εξοχικών Κατοικιών στην Τζια

Συντήρηση Εξοχικών Κατοικιών στην Τζια

Μια από τις κύριες κι εκθετικά αναπτυσσόμενες δραστηριότητες της εταιρείας μας αποτελεί η Συντήρηση Εξοχικών Κατοικιών στην Τζιά. Η ανάγκη για σωστή διαχείριση της κατοικίας κατά τη διάρκεια όλου του έτους και για μεσοπρόθεσμο χρονικό διάστημα αποτελεί τη βέλτιστη λύση κι απεμπλέκει του ιδιοκτήτη από την επίπονη κι αδιάλειπτη ευθύνη του λεγόμενου High Quality (Soft &..
Bronzo Wine Bar

Bronzo Wine Bar

Η συμπαγής και δημιουργική ομάδα των lob architects με επικεφαλής την Κουτσούμπα Κατερίνα Αρχιτέκτων εμπνεύστηκε έναν πολύ όμορφο και σύγχρονο χώρο για τη νέα προσπάθεια των ανθρώπων που δημιούργησαν και «τρέχουν» το https://www.facebook.com/H.O.S.T.cocktail στο Νέο Ηράκλειο, το Bronzo Wine Bar.   Bronzo Wine Bar Ωραία ποτά, αξιοπρεπής λίστα κρασιών, υπέροχες πιατέλες αλλαντικών και τυριών σε ένα..