ΜΑΡΟΥΣΙ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ - VIVA WALLET

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30 211 7604 000
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ιδιωτικά Έργα
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Αττική, Μαρούσι
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
2016

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μετά την ολοκλήρωση του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την Κατασκευή Γραφείων της  Viva Wallet μας ανατέθηκε

  1. η συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο lowfat για την υλοποίηση της αρχιτεκτονικής τους πρότασης
  2. η κατασκευή του έργου συνολικής έκτασης 2.500μ2 σε υπερσύγχρονο κτήριο γραφείων επί της Αμαρουσίου Χαλανδρίου 18-20 στο Μαρούσι το Arcania Business Center.
  3. η κατασκευή και προμήθεια όλου του απαραίτητου εξοπλισμού και της διακόσμησης

Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης του έργου κι η εργασιακές συνθήκες, που πρέπει να διατηρηθούν για τους υπόλοιπους εργαζόμενους από τις εταιρείες sony, της Roche και της elpedison καθιστά το έργο απαιτητικό.

Η αυστηρή οργάνωση του εργοταξίου κι οι αξιόπιστοι προμηθευτές κι υπεργολάβοι αποτελούν τα εχέγγυα για την αποτελεσματική διαχείριση του έργου και την τεχνικοοικονομικά κι αισθητικά άρτια παράδοσή του.

Μια ανοιχτή μελέτη με πολλές προκλήσεις για τους μελετητές και την ταυτόχρονη επιλογή τεχνικών λύσεων στο εργοτάξιο καθιστά την Κατασκευή Γραφείων της  Viva Wallet ένα έργο ορόσημο για την εταιρεία μας.

Οι εργασίες εκκίνησαν στις 14/06/2016 και το κτήριο θα παραδοθεί στις 31/08/2016. Αφορούν σε τρια επίπεδα 900μ2, 650μ2 και 650μ2 όπου γίνονται εκτεταμένες τροποποιήσεις και προσθήκες τόσο στο διαχωρισμό των χώρων, όσο και στις υποδομές.

Στις 31/07/2016 θα παραδοθούν οι οικοδομικές κι ΗΜ εργασίες των δυο επιπέδων των 650μ2 και θα απομένουν μόνο τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, τα οποία θα παραδοθούν μετά τις 20/08/2016.

Σημαντική ιδιαιτερότητα κατά την Κατασκευή Γραφείων της Viva Wallet αποτελεί η μη χρησιμοποίηση βιομηχανοποιημένων προϊόντων (πχ επίπλων γραφείων, εσωτερικών χωρισμάτων κλπ), αλλά η πλήρης προσέγγιση και της τελευταίας λεπτομέρειας από το αρχιτεκτονικό γραφείο για την απόδοση της ¨προσωπικότητας¨ και της εταιρικής ταυτότητας της Viva Wallet σε έναν αρμονικό συσχετισμό της σκέψης των αρχιτεκτόνων και της κουλτούρας των εργοδοτών.

Ο συγκερασμός της καλλιτεχνικής προσέγγισης των γραφείων με τη ρεαλιστική αντιμετώπιση από την εταιρεία μας συνέβαλε στη δημιουργία ενός μοναδικού έργου με πολλαπλές προεκτάσεις κι ενδιαφέροντα στοιχεία.

WEBSITE
E-MAIL

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ